Cupa Feeder – Lacul Turulung – 17.10.2020

Maratonul de Crap & Amur 30+10 ore – Anulat!
august 12, 2019
Rezultate Cupa Feeder – Lacul Turulung – 17.10.2020
octombrie 19, 2020

Cupa Feeder - Lacul Turulung - 17.10.2020

Cupa Feeder - Lacul Turulung - 17.10.2020

REGULAMENT* :

1. Concurentul pescuieste cu doua lansete, specific tipului de pescuit la feeder, montate cu un singur carlig. Pe suport poate avea pregatite un numar nelimitat de lansetele de rezerva cu un singur carlig fixat de lanseta .

2. Este obligatoriu pescuitul numai cu momitor tip cosulet sau method (max. 50 x 70 mm), care trebuie sa culiseze liber pe toata lungimea liniei principale fiind stopate doar de vartejul ce permite atasarea strunei si a carligului . Este interzisa folosirea oricarei forme de blocare a cosuletului pe linia principala (noduri opritoare, opritoare din silicon, etc.) .

* Atentionare pana la remedierea situatiei .

** Depunctare prin eliberarea celui mai mare peste capturat , in cazul in care arbitrul constata ca nu au fost indeplinite conditiile de concurs .

3. Lungimea maxima admisa a lansetelor este de maxim 4.50 m (15 ft).

4. Este permisa folosirea unui singur carlig.Este interzisa folosirea carligelor duble sau triple.

5. Momelile folosite in carlig pot fi atasate sau intepate în carlig.

6. Durata mansei de pescuit este de 8 ore. In situatia unei intreruperi fortate (fulgere, furtuni puternice, etc) organizatorul poate valida mansa numai daca aceasta a durat cel putin 4 ore.

7. Concurentul poate folosi orice tip de momeala pentru carlig.

8. Capturile agatate în mod regulamentar , care depasesc vizibil în timpul drilului limitele laterale ale standului propriu se pot scoate si in standul alaturat pentru a proteja pestele . Pescarul are obligatia de a face tot ce ii sta in putinta sa scoata pestele in standul lui .

9. Nu este pemis ajutorul din partea vecinilor sau al altor persoane. Parasirea standului de catre concurenti se face doar cu anuntarea arbitrului si dupa ce concurentul are toate betele pe mal , la intoarcerea pe stand concurentul nu are voie sa introduca nici un fel de nada sau momeala in satandul de pescuit .

10. Este interzisa folosirea firului textil !!

11. Cantitatea totala de nada umectata, sitata si nepresata, incluzând aditivii si celelalte componente (pamânt, argila, pietris porumb, orz, ovaz, secara, seminte de canepa, etc.) dar fara nada vie este limitata la maximum 10 litri/mansa .

12. Nu este permisa folosirea de nada vie sub nici o forma .

13. Cantitatea de nada si momeala ce depaseste prevederile de mai sus va fi înlaturata si scoasa în afara standului de catre arbitru.

14. Este obligatoriu folosirea unui juvelnic de minim 3 m si a minciogului cu deschidere mare..

15. Este obilgatorie folosirea saltelei de primire tip vanita si al sprayului antiseptic . Concurentul va incepe concursul numai dupa ce albitrul va confirma prezenta in stand ale acestora.

16. Nadirea se face numai cu cosuletul.

17. Pescarii care se afla in drill la semnalul sonor de incheiere a mansei au la dispozitie 10 minute pentru a scoate pestele pe saltea - dupa depasirea celor 10 minute pestel se elibereaza imediat.

18. Punctează toate speciile de peste capturat.

PROGRAM:

06.30 - Sedinta tehnica si tragerea la sorti .
07.00 - Intrarea în standuri si pregatirea .
08.00 - Începutul concursului .
16.00 - Incheierea concursului - Cântărirea .
17.00 - Premierea participantilor .

Locuri disponibile 22**

Taxa de participare : 200 lei

Data limimita de inscriere 05.10.2020 prin achitarea integrala a taxei

Taxa se achita la Seby - 0740 057006 sau la "Lacul de pescuit Turulung"

Nu se fac liste de participare , doar achitarea taxei de inscriere va garanteaza locul in concurs .

Premii***

Locul I - 1000 lei
Locul II - 700 lei
Locul III - 400 lei
CMMC - 100 lei

* - Prin acceptea prezentului regulament concurentii accepta implicit si regulamentul locatiei, fiecare concurent va raspunde solidar pentru daunele provocate in relatia cu ceilalti concurenti si implicit pentru orice dauna cauzata locatiei si locului in care pescuieste .

** - In cazul neprezentarii la concurs taxa nu se returneaza decat in cazul in care concursul se anuleaza . Concursul se anuleaza sau se reprogrameaza daca numarul concurentilor este sub 22 sau daca organizatorii decid ca acesta nu se poate desfasura in conditii de siguranta pentru concurenti .

*** - Premiile sunt garantate daca sunt prezenti 22 de pescari , in caz contrar se vor diminiua in functie de numarul pescarilor prezenti . Premiilie nu se cumuleaza .